Optimum’da Karayolu Trafik Güvenliği Haftası Kutlandı

Adana Optimum’da “Karayolu Trafik Güvenliği Haftası” kapsamında kurulan stant ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Etkinlik kapsamında trafik kuralla…

Optimum’da Karayolu Trafik Güvenliği Haftası Kutlandı

Adana Optimum’da “Karayolu Trafik Güvenliği Haftası” kapsamında kurulan stant ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Etkinlik kapsamında trafik kuralları ve güvenliği hakkında broşürler ve promosyon ürünler dağıtıldı. Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Karayolu Trafik Güvenliği Haftası etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Ziyaretçileri bilinçlendirmeyi hedefleyen etkinlik kapsamında kurulan stantta, ziyaretçilere trafik kuralları ve trafik güvenliği hakkında bilgilendirici broşürlerinin yanı sıra, Optimum logolu şapkalar ve promosyon ürünler de dağıtıldı. “Trafik Kurallarına Saygı, İnsanlığa Saygı” mesajının verildiği etkinlik büyük ilgi gördü. AMAÇ, BİLGİLENDİRMEK VE UYARMAK Sunduğu kaliteli ve alışveriş olanaklarının yanı sıra, sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettiren Optimum Outlet, ziyaretçilerini bu kez de trafik konusunda bilgilendirdi. Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, İtfaiye Daire Başkanlığı ve Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından kurulan stant ile AVM ziyaretçilerini trafikle ilgili konularda bilinçlendirmek ve uyarmak amaçlandı. Bunun yanı sıra İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, trafik kazalarında hasar görmüş araçları hangi aletlerle ve yöntemlerle kurtardıklarını göstererek ziyaretçileri bilgilendirdi. CAN VE MAL KAYIPLARININ ÖNLENMELİ Etkinliğe Jandarma Trafik, İtfaiye Daire Başkanlığı ve İl Emniyet Trafik Şube Müdürlüğü kurumlarından da çok sayıda görevli katıldı. Trafik kazalarında ölen ve yaralanan birçok insan olduğuna dikkat çeken trafik kurumları yetkilileri, bu tür etkinliklerle daha fazla can ve mal kaybının önüne geçilmesi için çaba harcadıklarını vurguladı. Stantta alkol ve uyuşturucu kullanımında gözlerin nasıl gördüğünü gösteren gözlükler ise ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti. Optimum ziyaretçileri, büyükler kadar geleceğin sürücü adayları olan çocuklar için de çok yararlı olan etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bilgilendirmeyi yapan kurumlara teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X