Optimum’da Kardeş Kıskançlığı Sorunu Tartışılacak

Rönesans Eğitim Vakfı’nın katkılarıyla İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen anne ve baba destek seminerleri devam ediyor. Uzmanla…

Optimum’da Kardeş Kıskançlığı Sorunu Tartışılacak

Rönesans Eğitim Vakfı’nın katkılarıyla İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen anne ve baba destek seminerleri devam ediyor. Uzmanlarla gerçekleştirilen eğitimlerde, 27 Ağustos 2015 Perşembe günü ise kardeş kıskançlığı konusu ele alınacak. Uzman Psikolog ve Aile Danışmanı Aysun Karabağ tarafından verilecek seminer, 18:30 -19:30 saatleri arasında gerçekleşecek. Seminere katılan Optimum Outlet AVM ziyaretçileri, doğru iletişim sayesinde kardeş kıskançlığı sorununu çözmede ailenin rolünü ve empati yapabilmenin ipuçlarını öğrenirken, aile içi iletişim, kardeş kıskançlığı, kardeş kıskançlığını önlemenin püf noktaları gibi konularla ilgili uzman görüşü alacak. İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nde düzenlenecek seminere tüm ziyaretçiler ücretsiz katılabilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X