Orange City’de sıfır faiz avantajı

Türkiye’nin köklü firmalarından Özdilek Holding tarafından Bursa’nın en önemli yaşam merkezlerinden Nilüfer-Fethiye’de hayata geçirilen Orange City, sıfır faiz avantajıyla yeni sakinlerini bekliyor.

Orange City’de sıfır faiz avantajı

Alıcılarına yüzde 50 peşinatta 60 ay vadeye sıfır faiz, 120 ay vadeye ise 0,47 faiz oranıyla hemen teslim fırsatı sunan Orange City, 9 blok ve 116 daireden oluşuyor. Firmadan yapılan açıklamada, ”Proje, yeşili, enerjisi ve samimiyetiyle hem şehrin merkezinde olup hem de şehrin karmaşasından uzak bir yaşam sürmek isteyenlerin dikkatini üzerine çekiyor. Orange City, 500 metrekarelik yemyeşil bahçesi, 560 metrelik koşu parkuru, sosyal tesisi, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu ve saunasıyla yaşam kalitenizi bir üst seviyeye çıkarıyor. ‘Burada hayat var’ sloganıyla yola çıkan Orange City’de ev sahibi olmak istiyorsanız sınırlı sayıda 2+1, 3+1 daireler ve 4+1 dubleks daire fırsatlarını kaçırmayın” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X