‘Örgütün talebiyle adayım’

TBMM’de 22 ve 23. dönemde CHP Bursa Milletvekilliği yapan Kemal Demirel, 7 Haziran seçimleri için de yola çıktı.

‘Örgütün talebiyle adayım’

Demirel, aday adaylığını CHP İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu. 

Ailesinin, arkadaşlarının önerisi ve izniyle değil, halkın ve örgütün talebi ile aday adayı olmaya karar verdiğini belirten Demirel,  siyasete 1973 yılında CHP İl Başkanlığı binasında üye olarak başladığını, adaylık açıklamasını bu nedenle şatafattan uzak şekilde ailesi ile birlikte il başkanlığı binasında yapmaya karar verdiğini kaydetti. 

Partinin içerisinde bir çok görevi üstlendiğini anlatan Demirel, 9 yıl milletvekilliği süresince TBMM’de 4037 tane sözlü ve yazılı soru önergesi verdiğini bildirdi. 

Demirel, “Bana ‘Tren Kemal’, ‘Kemal Demiryolu’, ‘Çuf-çuf Kemal’ gibi isimler taıkıldı. Ancak bana asla hırsız, yolsuz sahtekar gibi isimler takılmadı. Çalışkanım, dürüstüm ve kararlıyım. Yenemeyeceğim, başaramayacağım hiç bir iş yok. Kanseri nasıl yendiysem, CHP’nin hükümet olduğu zaman Milli Eğitim Bakanı veya Ulaştırma Bakanı olarak eğitim ve ulaşım alanındaki sorunları yeneceğim’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X