Orhaneli’de avcılar yarıştı

Gümüşpınar Avcılık ve atıcılık kulüp tarafından düzenlenen Tek atış ve trap yarışması Gümüş pınar Mahallesi yakında bulunan maden ocakları mevkiinde yapıldı. Orhaneli genelinden yaklaşık 200 avcı katılımıyla gerçekleşti.

Orhaneli’de avcılar yarıştı

OSMAN SAK

Dernek Başkanı İlyas Çetin İlçe kaymakamlığından ve jandarmadan alınan izin sonuçu  2 yılda bir düzenlediğimiz yarışmada Orhaneli de bulunan tüm avcılarımızı davet ederek bu tür yarışmayı yaptıklarını söylerken ‘Avcılar Kulübü üyelerinin hepsi, avlanmayı ve avcılığı gerçek bir profesyonel sporculuk ruhu içinde yapan kişilerdir. Doğayı yok etmemek için avcılık kurallarına uygun ve tam bir sporcu ruhu içinde yapılması gerekiyor ikinci defa düzenlediniz   yarışmaya ilgi gösterilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Tek atış ve trap atışı olmak üzere yarışma yapıldı’ ilk üçe giren avcılara birincilere otomatik tüfek, kupa ve madalya verilirken, iki ve üçüncülere ise kupa ve madalyanın yanında hediye olarak av malzemesi verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X