Orhaneli’nde eğitime destek

Orhaneli Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığının desteği ve Orhaneli Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aktaş Eğitim Vakfı ortaklığı ile başlattığı ‘Orhaneli’de gençler kültürlerini öğreniyor’ proje

Orhaneli’nde eğitime destek

OSMAN SAK

 

Orhaneli Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği bölge kültürünü tanıtmak, kültürel değerleri gelecek nesillere aktarmak, gençlerin sosyal, duygusal ve zihinsel gelişimini artırmak amacıyla başlattığı projenin tanıtımını yaptı. 

Yaklaşık 200 öğrencinin katıldığı toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Abdülhalim Can, öğrencilere ise boş zamanlarında mutlaka kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Bursa İl Dernekler Müdürü Osman Dikmen de, projenin başarıya ulaşması için gereken her türlü desteği vereceklerini kaydetti. Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ise, projeye maddi ve manevi destek olmak için belediyenin tüm kurumlarını seferber edeceklerinin altını çizdi. Tatlıoğlu, “Türkiye’nin neresinde olursa olsun koşmaya ve destek vermeye hazırız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X