Orhaneli’nde kan bağışı

Orhaneli İlçe Müftülüğü ve Kızılay Orhaneli Şubesi’nin ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyası yoğun ilgi gördü.

Orhaneli’nde kan bağışı

OSMAN SAK

 

Kampanya kapsamında Durdu Bey Camii önüne gelen Kızılay kan aracına kan vermeye gelen vatandaşlar, kan değeri ölçümlerinin ardından görevli doktorlar tarafından sağlık kontrolleri yapıldı. Kampanya süresince 79 ünite kan toplandı. Orhaneli Kızılay Şube Başkanı Arif Yavuz, bir sonraki kampanyada en fazla kan bağışında bulunanlara madalya verileceğini söyledi.

Orhaneli Kızılay Şube Başkanı Arif Yavuz, “Vatandaşlar artık bizim isteğimizle değil, kendi isteği ile kan bağışında bulunuyorlar. Kan bağışının önemini en iyi acil olarak kana ihtiyacı olan hasta yakınları bilir. Bağışlanan kan belki bir annenin, belki bir babanın, belki de bir bebek veya çocuğun hayatını kurtaracak. Gözünüzün önüne sevdiklerinizi getirin ve onların kana ihtiyacı olduğunu düşünün. Orhaneli Şubesi olarak kan bağışı kampanyalarını sürdürüyoruz. Gün geçtikçe kan bağışı konusunda vatandaşlar daha duyarlı davranıyorlar” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X