Orhaneli’ne büyük gençlik kampı

Orhaneli Belediyesi, ilçede büyük bir gençlik kampı kurulması için çalışmalara başladı.

Orhaneli’ne büyük gençlik kampı

OSMAN SAK

Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileriyle Ankara’da görüşen Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Orhaneli Gençlik Doğa Kampı Projesi’nin, Bakanlığın yatırım planına alındığını kaydetti.

Sadece Bursa ve çevresinde değil, Marmara Bölgesi’ni kapsayacak Gençlik Doğa Kampı, yılın 12 ayı hizmet verecek ve 350 gencin aynı anda kamp yapmasına olanak sağlayacak.

Sosyal, sportif ve eğitim çalışmalarının yapılacağı tesislerin de olacağı kamp projesinin planlama süreci için, Bakanlık uzmanları önümüzdeki günlerde Orhaneli’ne gelerek son çalışmaları gerçekleştirecek.

Belediye olarak çocuk ve gençlerin sosyal ve sportif gelişmelerine önem verdiklerini ifade eden Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, “Bu projemiz sadece Orhaneli için değil, tüm Türkiye’ye hizmet götürecek ve örnek bir kamp olacak. Burada yapılacak etkinliklerle gençlerin sosyal ve fiziksel gelişimlerine büyük destek sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X