Orhaneli’ye tam destek

Orhaneli’ ye yapılması planlanan Maden Organize Sanayi Bölgesi’ne Bursa Akademik Odalar Birliği’nden (BAOB) destek geldi.

Orhaneli’ye tam destek

OSMAN SAK

Çalışmaları yerinde incelemek için ilçeye gelen Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Ağlan, Maden Mühendisleri Odası Başkanı Adlıhan Öge, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ertuğrul Aksoy, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Remzi Çınar’dan oluşan BAOB üyeleri, Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’ndan bilgi aldı. Başkan Tatlıoğlu katılımcılara kurulacak OSB ile ilgili sunum yaparken, yer olarak üç alternatif arazi bulunduğuna dikkat çekti. Tatlıoğlu geçtiğimiz haftalarda Sanayi Bakanlığı yer tespit komisyonu üyelerinin bu arazilerde incelemelerde bulunduğunu, konuya ilişkin sonucun da kısa bir süre sonra netleşeceğini beklediklerini kaydetti.

ÇEVRE VE İNSAN

Birinci önceliklerinin çevreye ve insan sağlığına duyarlı bir sanayi bölgesi oluşturmak olduğunu söyleyen Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu,yapılacak yatırımlarla başta Orhaneli olmak üzere dağ yöresinin kaderinin değişeceğine yürekten inandığını belirtti. Başkan Tatlıoğlu, ‘OSB için uzun süren bir maratonun sonuna yaklaşırken doğup büyüdüğüm bu bölgeye katma değer katacak yatırımlar için var gücümüzle çalışıyoruz bu doğrultuda bizi yalnız bırakmayan, Akademik anlamda bize destek veren tüm oda başkanlarına ve değerli yöneticilerine yürekten teşekkür ediyorum’dedi. Oda temsilcileri de  dağ yöresine ekonomik anlamda geliştireceğine inandıkları bu prajeye destek vereceklerini belirtiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X