Orhaneli’ye toplu konut müjdesi

Bursa’nın Orhaneli ilçesine TOKİ tarafından toplu konut inşa edilecek. 

Orhaneli’ye toplu konut müjdesi

Orhaneli Belediyesi ve TOKİ tarafından 2 yıldır devam eden çalışmaların sonuna gelindi.

Fevzipaşa Mahallesi’nde yapılacak ve ilk etapta 19 blok ve 148 daireden oluşacak konutların yapımı için 8 Şubat tarihinde ihaleye çıkılacak. AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun’un ile birlikte konut alanında incelemelerde bulunan Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, projede sona gelindiğini belirtti.

Toplam 3 etap halinde ve yaklaşık 700 konuttan oluşacak proje ile ilgili bilgi veren Başkan Tatlıoğlu, “Vatandaşlarımızın taleplerini toplamıştık. Bu haberi Orhaneli’de heyecanla bekliyorduk. İhaleye 8 Şubatta çıkılacak. Orhaneli adına çok mutluyuz. Orhaneli TOKİ, ilçemiz için büyük bir ihtiyaç. İlk etap konutların temeli atılır atılmaz hemen 2 ve 3’üncü etaplar için talepleri toplamaya başlayacağız. Konutların temeli şubat ayının sonunda atılır diye düşünüyoruz. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Orhaneli Belediyesi olarak yine bir hizmeti kısa bir sürede gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarının altını çizen İrfan Tatlıoğlu, “Vatandaşlarımız en geç 1 yıl içerisinde ev sahibi olacak. Anahtarlarını teslim edeceğiz. Bu projeye destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Sayın Başbakanımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize, teşkilatımıza ve halkımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Projede açık ve kapalı otopark, oyun parkları, cami, alışveriş merkezleri bulunacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X