Orhangazi 12 puana talip

Teknik Direktör Namık Altunsoy, kalan 4 maçı da kazanarak ligde kalmayı garantilemek istediklerini söyledi.

Orhangazi 12 puana talip

Nevzat Okumuş

TFF 3. Lig, 1. Grup’ta kümede kalma savaşı veren Orhangazi Belediyespor, evinde oynadığı Yeni Altındağ maçını kazanarak yarışa tutunmanın mutluluğunu yaşıyor.

27 puana ulaşarak en yakıp rakipleriyle puan farkını azaltan kırmızı siyahlılar, bu maçta taraftarlarını da kazandı. Teknik Direktör Namık Altunsoy, son iki haftayı galibiyetle kapadıkları gibi camia ile de bütünleşme sağladıklarının altını çizdi.

Altunsoy, “İki haftadır gol yemedik. Bu savunmamıza güven geldiğini gösteriyor. Bir toparlanma, bir inanç oluştuğunu gözlemliyoruz” dedi.

BAŞKANLAR MORAL VERDİ

Maç öncesinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın soyunma odasına inerek verdikleri moralin, birlikteliğin oluşmasında önemli bir faktör olduğunu belirten Altunsoy, “Ligin son dört haftasında kalan 12 puana da talibiz.

Ofspor ile deplasmanda oynayacağımız maçı da kazanmak istiyoruz. Ligde kalan maçlar yöneten, oynayan ve seyredenler açısından da zor geçecek. Takımımızda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmaması bizi sevindiriyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X