Orhangazi bir yılda değişecek

AK Parti Orhangazi Teşkilatı tarafından düzenlenen Termal Kampı’na katılan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, göreve geldikten sonraki 1 yılda belediye olarak hayata geçirdikleri çalışmaları teşkilat mensupları ile paylaştı.

Orhangazi bir yılda değişecek

İlçenin öncelikli ihtiyaçlarını tespit ederek buralar için girişimlerde bulunduklarını belirten Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, sulama kanallarını onarıp pompayı yeniledikten sonra ovayı yeniden suya kavuşturduklarını kaydetti. Hem Fen İşleri olarak hem de sosyal belediyecilik anlamında bir çok projeye de imza attıklarını ifade eden Çağlayan, “Bu süreçte ilçemizin olmazsa olmazlarına el attık, teker teker de çözüme kavuşturduk” dedi.

PROJELERİN YÜZDE YETMİŞİ TAMAM

Büyükşehir Yasası’yla belediyenin merkezi idareden aldığı bütçe payının 35 milyon liradan 10 milyon liraya kadar düşmesine karşın birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Çağlayan, “5 yılda hayata geçireceğimiz projelerin yüzde 70’ini hayata geçirdik. Diğer çalışmalarımız ise proje aşamasında. 1 yıl içinde Orhangazi’nin görünümü tepeden tırnağa değişmiş, modern, cadde ve sokakları tertemiz, asfaltı ve kaldırım çalışmaları tamamlanmış bir kent havasına bürünecek” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X