Orhangazi-Bursa minibüsleri yenilendi

Orhangazi’den Bursa’ya BURULAŞ bünyesinde yolcu taşımacılığı yapan Orhangazi Minibüsçüler Kooperatifi’nin aldığı 19 adet yeni minibüs törenle hizmete girdi.

Orhangazi-Bursa minibüsleri yenilendi

NEVZAT OKUMUŞ

BURULAŞ bünyesinde Orhangazi’den Bursa’ya yolcu taşımacılığı yapan Orhangazi Minibüsçüler Kooperatifi tarafından alınan 19 adet minibüs törenle hizmete girdi.

Yeni araçların hizmete girmesinin önemine değinen Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “BURULAŞ’ımız Orhangazi ile yakından ilgileniyor. Gerek İznik Gölü’ndeki feribot seferlerinin başlatılması, gerek buradaki taşımacılık hizmetlerinin modernize edilmesi ve gerekse dış mahallelerimizin taşıması ile ilgili düzenlemeler, ulaşımdaki konforu artıran çalışmalar oldu” dedi.

BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy da, Orhangazi minibüsçülerini kutlayarak, “Kendilerini yenileyip araçlarını da belli bir seviyeye taşıdılar. Bu noktada Orhangazi’de Yeniköy minibüsçüleri de bir çalışma içine girdi. Aynı gelişimi şehiriçi minibüsçülerinden de bekliyoruz” diye konuştu.

Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Davut Zengin, kendilerine destek olan BURULAŞ ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür etti. Bursa Esnaf Odaları Birliği Başkanı Arif Tak da, esnafın kendini geliştirerek, yeni araç filoları ile hizmet vermesinin önemli olduğunu belirtti. Tören, katkısı olan kişi ve kuruluşlara teşekkür plaketlerinin verilmesi ile son buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X