Orhangazi Diyar’ı üzmedi: 0-1

Kırmızı siyahlılar, play-off mücadelesi veren rakibine karşı bir varlık gösteremedi ve penaltı golüyle üç puan verdi.

Orhangazi Diyar’ı üzmedi: 0-1

NEVZAT OKUMUŞ

3. Lig 3. Grup’ta evinde Diyarbekirspor’u konuk eden Orhangazispor, sezonun ilk yarısında deplasmanda 2-1 yenildiği rakibine evinde de söz geçiremedi: 1-0. Mücadele temposu düşük, kale önü pozisyonları az olan maçın ilk yarısında Orhangazispor 17. dakikada Ömer ile gole çok yaklaştı ancak sonuç alamadı. İlk yarının uzatma dakikalarında Diyarbekirspor, penaltı kazandı. Mehmet’in vuruşu ile Orhangazispor soyunma odasına 1-0 yenik girdi. İkinci yarıda Orhangazispor’dan Ercan’ın 60, 70 ve 79’da kaleye yönelen vuruşları olsa da rakip kaleci gole izin vermedi. Maç ilk yarının uzatma dakikasındaki golle 1-0 sonlandı.

STAT: İlçe

HAKEMLER: Gökhan Özbulut (**) Erhan Gündoğdu (**) Kemal Şafak (**)

SARI KARTLAR :Mustafa (Orhangazi), Adem (Diyarbekir)

Dk. 45 Mehmet (Diyerbekirspor)

ORHANGAZİSPOR : Eren (**) Uğur Adem (**) Mehmet Ayaz (**) Yusuf (**) (Dk. 70 Ferdi *) Mustafa (**) Ömer ((**) (Dk. 46 Volkan **) Murat (**) (Dk. 82 Muhammet) Mehmet Kılıç (**) Sedat (**) Mehmet Albayrak (**) Ercan (**)

DİYERBEKİRSPOR: Onur (**) Abdurrahman (**) Adem (***) Ergün (**) (Dk. 88 Feyzullah) Mehmet (***) Enver (**) Fahrettin (**) (Dk.61 Ömer *) Eşref (**) Hüseyin (**) Serhat (**) (Dk. 80 İmdat) Sefacan (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X