Orhangazi festival hazırlığına başladı

Orhangazi 38. Zeytin Festivali için hazırlıklarına başladı.

Orhangazi festival hazırlığına başladı

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz başkanlığında toplanan ‘Zeytin Festival Komitesi’ her yıl kasım ayının ilk haftasında yapılan festivalin, bu sene 6-7 Kasım tarihlerinde yapılmasına karar verdi. Orhangazi Belediyesi, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası, Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ile iki zeytin işleme tesisi temsilcisinin katıldığı toplantıda, festival çalışmalarını yürütecek alt komite belirlendi.

Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz festivalin ilçe tanıtımındaki önemine değinerek, canlı bir şekilde kutlanması için sponsorlara ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Çevre il ve ilçelerdeki festivallerin yüksek bütçelerle gerçekleştirildiğini ifade eden Yılmaz, “Festivalin ilk yıllardaki canlılığı ve büyüsünün geri kazanılması için girişimde bulunacağız. Festivalin coşkulu geçmesi amacıyla ünlü sanatçılar davet edilecek, zeytin kupası adı altında çeşitli spor etkinlikleri düzenleyeceğiz. Bu nedenle sponsor firmalara ihtiyacımız var. Önümüzdeki günlerde sanayici, işadamları ve esnaflar ile geniş katılımlı bir toplantı düzenleyeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X