Orhangazi Kalesi için start verildi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi’yi kuşbakışı gören kalenin yeni dönemde çok amaçlı bir sosyal tesis olarak hizmet vereceğini açıkladı.

Orhangazi Kalesi için start verildi

Orhangazi Kalesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Altepe, sosyal tesislerin belirlenen hedef doğrultusunda en önemli adımlardan biri olduğunu kaydetti. 

Altepe, sadece surları bulunan Orhangazi Kalesi’nin de bu zincire ekleneceğini kaydetti. 

75 bin metrekare alana sahip Orhangazi Kalesi’nin değişik kurum ve kuruluşların, ailelerin organizasyonlarına ev sahipliği yapacağını, kafeteryası, restoranı ve otoparkları bulunan çok amaçlı bir sosyal tesis olarak hizmet vereceğini belirten Recep Altepe, kaleyi bir an önce Orhangazi halkının hizmetine açmak için etüt ve proje çalışmalarını başlatacaklarını söyledi. 

Altepe, “Samanlı ve Katırlı dağlarıyla İznik Gölü manzarasına sahip, 10 dönüm iç ve 65 dönüm de dış alanı bulunan muhteşem bir bölge. Yapacağımız çalışmalarla Orhangazi, Gemlik ve İznik ilçelerine hizmet verecek” dedi. 

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da, Orhangazi’deki değişim ve dönüşüm sürecinin Büyükşehir eliyle daha da güçlü hissedilmeye başlandığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X