Orhangazi Kızılay’a sosyal tesis binası

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kızılay’a ait ilçe merkezi ile Yeniköy Mahallesi arasındaki yola sınırı olan 5 dönümlük arsasına karşılık, Orhangazi Belediyesi tarafından şehir merkezinde dört katlı sosyal tesis binası kurulacağını söyledi.

Orhangazi Kızılay’a sosyal tesis binası

NEVZAT OKUMUŞ

Kızılay’a ait Orhangazi Yeniköy yolu üzerinde bulunan arsaya karşılık, Orhangazi Belediyesi tarafından bin 700 metrekare arsa üzerine inşa edilecek olan tesisin yapımı ile ilgili olarak iki kurum arasında protokol imzalandı. Ankara’da Türk Kızılay’ı Genel Merkezi’nde gerçekleşen protokol imza töreninde Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, Türk Kızılayı Orhangazi Şube Başkanı Müjdat Gürsoy ve Genel Merkez yöneticileri yer aldı.

DÖRT KATLI OLACAK…

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “Türk Kızılayı Orhangazi Şubesi için Santral Yolu üzerinde 4 kattan oluşacak ve projesi hazırlanan sosyal tesis binası inşaatını en kısa sürede başlatacağız. 4 katlı sosyal tesis binasında şube hizmet binası, düğün salonu ve toplantı salonları yer alacak. İlçemize son derece güzel bir sosyal tesis kazandıracağız” dedi.

Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Kerem Kınık da, “İki kurum olarak ilçe menfaatleri doğrultusunda böylesine güzel bir çalışmaya imza atacağız. Bu konuda bizlere destek olan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X