Orhangazi MYO ekimde açılıyor

Uludağ Üniversitesi Orhangazi Meslek Yüksek Okulu’nun ekim ayında açılmasının hedeflendiği belirtildi.

Orhangazi MYO ekimde açılıyor

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Orhangazi’de yapımı tamamlanan Uludağ Üniversitesi Orhangazi Meslek Yüksek Okulu binasının son durumunu ve açılışını görüşmek üzere Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile makamında görüştü. Üniversite Yapma Derneği Başkanı Mustafa Selman Yurdaer, Orhangazi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, Orhangazi MYO Müdürü Doç. Dr. Erkan Yaslıoğlu’nun da hazır bulunduğu toplantıda, Uludağ Üniversitesi Orhangazi Meslek Yüksek Okulu binasının açılış öncesi son durumu ve yapılması gerekenler konuşuldu. 

ÇALIŞMALAR BİTİYOR

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Orhangazi MYO’nun açılış tarihi ile ilgili olarak ekim ayına işaret ederken, çalışmaların tamamlanması ile birlikte taşınma işleminin gerçekleştirileceğini belirtti. Belediye olarak gerekli malzeme desteğini sağlayacaklarını ifade eden Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da,çevre düzenlemesi ve peyzaj gibi konularda da Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortak çalışmalar yapılacağını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X