Orhangazi özüne dönecek

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan tarafından düzenlenen toplantıda ilçe futbolu ve daha fazla gencin nasıl sporla buluşturulacağı tartışıldı.

Orhangazi özüne dönecek

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ilçede farklı liglerde mücadele eden futbol kulüplerinin başkanları ve antrenörleri ile yeni sezon planlaması için toplantı düzenledi. Toplantıya Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mesut Köse ve Garnizon Komutanı Per. Yzb. Gökhan Su ile Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Orhangazi Belediyespor Başkanı Necmettin Şahin de katılırken, Başkan Neşet Çağlayan, ilerleyen dönemde Orhangazi’ye yeni yıldızlar kazandırmak istediklerini söyledi. 

YOL HARİTASI ÇIKARILACAK

Toplantıda kulüp başkanları ve antrenörlerden bilgi aldan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, önümüzdeki süreçte kulüplerle sık sık biraraya geleceklerini söyledi. Orhangazi futbolu ve daha fazla gence spor yaptırılması için yeni yapılanmalar yapılması kararlaştırılırken, Başkan Çağlayan, “Toplantılarla yol haritalarımızı ortaya koyacağız. Bizim beklentimiz kulüplerimizin daha fazla gence spor yaptırmaları. Bu noktada biz de bugüne kadar her konuda kulüplerimize destek olduk, bundan sonraki süreçte de aynı desteği sürdüreceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X