Orhangazi SGM yeni hizmet binasında

Orhangazi Sosyal Güvenlik Merkezi (SGK) 2008’den bu yana geçici hizmet verdiği belediye binasından Hürriyet Mahallesi’ndeki yeni binasında hizmete başladı.

Orhangazi SGM yeni hizmet binasında

NEVZAT OKUMUŞ

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından inşa edilen 5 katlı ve toplam 850 m2 kullanım alanına sahip yeni SGM binasını ilk ziyaret edenler AK Parti Milletvekilleri İsmail Aydın ve Hüseyin ile Belediye Başkanı Neşet Çağlayan oldu.

SGM Bursa İl Müdürü Erhan Karaca, ilçe SGK Müdürü ile personeli tarafından ağırlanan Milletvekili Hüseyin Şahin ve İsmail Aydın, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan binayı gezdikten sonra SGM müdürü ile görüşerek bilgi aldılar. Milletvekili Hüseyin Şahin, binanın Orhangazi’ye yakışır bir bina olduğunu belirterek, ‘Genel seçimleri geride bıraktık. Milletimiz bize büyük bir sorumluluk yükledi. Bundan sonraki süreçte tüm enerjimizi hizmete ve yatırımlara yönelteceğiz’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X