Orhangazi tepetaklak! 2-4

Lige fırtına gibi başlamasına rağmen son 5 maçta 4. kez mağlup olan Orhangazispor’da taraftarın tepkisine sessiz kalmayan yönetim teknik heyetin görevine son verdi.

Orhangazi tepetaklak! 2-4

NEVZAT OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Orhangazispor, 14. hafta maçında sahasında Orduspor’a 4-2 yenildi. Konuk ekibe 3 puanı getiren golleri 37, 74 ve 82. dakikalarda Murat Torun ile 63’te Emre attı.

Kırmızı siyahlı temsilcimizin gollerini ise 16’da Burak ile 90’da Ercan Karaca kaydetti.

Maç sonunda taraftarlar Orhangazispor Teknik Direktörü Tuğrul Metin ve yönetimini istifaya davet ederken, konuk ekip oyuncularını ise alkışladı.

HOCA GİTTİ

Karşılaşma sonrasında tesislerde olağanüstü toplanan Orhangazispor yönetim kurulu Teknik Direktör Tuğrul Metin ile yolların ayrılmasına karar verdi. Toplantı sonrasında yapılan açıklamada, ‘Yönetim kurulumuzun maç sonrasında yaptığı olağanüstü toplantısı sonrasında, Teknik Direktörümüz Tuğrul Metin ve ekibiyle karşılıklı anlaşarak yolları ayırma kararı almıştır. Tuğrul Metin ve ekibine teşekkür eder başarılar dileriz. Orhangazispor bu sezon ortaya koyduğu hedeflerinde hiç bir sapma olmadan yoluna devam edecektir’ denildi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X