Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Orhangazi THK Şubesi 3 bin 300 deri topladı

Türk Hava Kurumu Orhangazi Şubesi, Kurban Bayramı’nda 2 bin 524 adet koyun, 464 adet keçi, 312 adet büyükbaş hayvan derisi olmak üzere, toplamda 3 bin 300 adet deri topladı.

Türk Hava Kurumu Orhangazi Şubesi, Kurban Bayramı'nda 2 bin 524

NEVZAT OKUMUŞ

Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Şeker ve şube sekreteri Hüseyin Demirsoy destek veren herkese teşekkür etti. İbrahim Şeker, ilçe merkezi ile dış mahalleleri 2 kamyon, 2 traktör ve 5 kamyonet ile bayram süresince gezerek deri topladıklarını kaydetti. 

Şube Sekreteri Hüseyin Demirsoy ise, bu yıl büyükbaş hayvan derisinde yüzde 50 oranında bir artış olduğunu, daha önce ihalesi yapılan derilerden koyun derilerini 4 lira 5 kuruştan, keçi derilerini 5 liradan Uşak’a, büyükbaş hayvan derilerini de kilosu 4 lira 5 kuruştan Bursa’ya sattıklarını kaydetti. Orhangazi THK Şubesi geçtiğimiz yıl 3 bin 66 adet deri toplamıştı. 


Avatar Seç KAPAT
Bursa’nın İznik ilçesinde kömür yüklü TIR'ın, akaryakıt istasyonuna girdiği kazada,
Sıradaki Haber Bursa’da korkunç kaza: Ölü ve yaralılar var