Orhangazi TOKİ’ye kapalı pazaryeri

Orhangazi Belediyesi tarafından yaz döneminde tamamlanan son süreçte ise üzeri kapatılan TOKİ Kapalı Pazaryeri, Sosyal Tesisler ve Spor Tesisleri’nin törenle hizmete girdi.

Orhangazi TOKİ’ye kapalı pazaryeri

NEVZAT OKUMUŞ

Törende konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “TOKİ’de yapılan bu tesis sadece pazaryeri olarak değil, harici günlerde sosyal tesis olarak da kullanılabilecek. Pazarcı esnafı ile yapılan istişareler sonucunda bu alanda 45 pazarcı esnafımıza yer tahsisi gerçekleştirdik. Burası yaz döneminde hizmet vermeye başladı. Ancak son dönemde üzerini kapattık ve çevresinde spor ve sosyal tesisler oluşturarak TOKİ’de yaşayan vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” dedi.

Çağlayan, Orhangazi’de artık hizmetlerin, projelerin yavaş yavaş hayata geçtiği dönemin başladığını da belirterek, “Hem belediye olarak, hem Büyükşehir Belediyemiz ve hem de merkezi hükümetin yapacağı çalışmaları hizmete sokmaya başlıyoruz. Bundan sonraki dönem ya yeni projelerin hizmete girdiği yada yenilerinin temellerinin atıldığı bir dönem olacak” dedi.

Açılış törenine Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya, MHP İlçe Başkanı Necati Güneş, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ve çok sayıda davetlinin yanısıra pazarcı esnafı katıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X