Orhangazi ve Arnavutluk arasında ticaret köprüsü

Endüstriyel ve ekonomik işbirliğini arttırmak amacıyla Arnavutluk’a giden Orhangazi heyeti, üst düzey temaslarda bulundu.

Orhangazi ve Arnavutluk arasında ticaret köprüsü

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, Oda Meclisi Başkanı Erol Hatırlı, Ticari Danışman Rüştü Bozkurt ve bazı üyeler katıldığı gezide, Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği organizasyonunda karşılıklı görüşmeler yapıldı.

Orhangazi heyeti daha sonra Arnavutluk Tarım Bakanı Edmond Panoriti, Ekonomi Bakan Yardımcısı Ervin Mete, Türkiye Ticaret Müsteşarı Muharrem Can ve Büyükelçi Hidayet Bayraktar ile de görüştü. Görüşmelerde Orhangazi ve Arnavutluk arasındaki ticari ilişkilerin bundan sonraki süreçte artarak devam edeceği ve Arnavutluk’ta yatırımların olabileceği belirtildi. 

OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, Arnavutluk ile Türkiye arasındaki ticareti arttırmak ve kuruluşlar ile şirketler arasındaki endüstriyel ve ekonomik işbirliğini güçlendirmek, iki ülke arasında ticari faaliyetleri gerçekleştirecek yatırımcılara yardımcı olmak ve iş ilişkilerinin kurulmasına katkı sağlamayı amaçladıklarını anlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X