Orhangazi’de 2018’de dört proje bitirilecek

Orhangazi’de 2018 yılı içinde Büyükşehir Belediyesi tarafından dört büyük projenin tamamlanmasının planlandığı belirtildi.  

Orhangazi’de 2018’de dört proje bitirilecek

NEVZAT OKUMUŞ

Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 yılı içinde Orhangazi’de yapacağı çalışmalarla ilgili planlama toplantısı gerçekleştirildi. 

Toplantıda, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Muhammet Gazali Şen, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Hakan Şen ve Yol Şube Müdürü Halil Arı, Orhangazi Belediyesi Başkan Yardımcıları’nın hazır bulundu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Muhammet Gazali Şen, 2018 yılı içinde Büyükşehir Belediyesi olarak dört büyük projeyi sürdürüp tamamlamayı planladıklarını ifade ederek, “Bunların en önemlisi Kültür Merkezi’nin kalan bölümünün ihalesinin yapılarak tamamlanması, Kale Sosyal Tesisleri Projesi’nin ihalesinin yapılıp bitirilmesi, Göl Sahil Projesi’nin başlatılması ve Anıt Park Projesi’nin hayata geçirilmesi olacak” dedi.

YAPILACAK ÇALIŞMALAR…

Muhammet Gazali Şen, 2018 yılında şehir merkezi ve kırsal mahallelerde 20 bin metrelik sıcak asfalt çalışmasının yanısıra, 25 bin metrekare parke çalışması, buna ilave olarak kırsal mahallelerdeki bağlantı yollarında da satıh kaplama asfalt çalışması yapılacağını kaydetti. Şen, ayrıca ilçe merkezindeki Hürriyet Mahallesi halı sahası ile Narlıca ve Gedelek Mahalleleri’ne bu yıl birer halı saha inşa edileceğini, Muradiye Mahallesi Aile Sağlık Merkezi, Yavuz Sultan Selim Gençlik Merkezi gibi çalışmaların da bu yıl tamamlanacağını belirtti. 

AKTAŞ’A TEŞEKKÜR…

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bu yıl içinde Orhangazi’yi Büyükşehir Belediyesi ve Orhangazi Belediyesi ile birlikte yeni projelerle bambaşka bir görünüme kavuşturacaklarını ifade ederek, “Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarından dolayı Başkan Alinur Aktaş’a ve tüm bürokratlarına teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemizin bu yıl içinde ciddi ve büyük yatırımları yer alacak. Bununla birlikte Orhangazi Belediyesi olarak bizlerin ve kamu yatırımları ile Orhangazi çok daha yaşanabilir bir şehir haline gelecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X