Orhangazi’de Alışveriş Festivali

Orhangazi Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliği ile düzenlenen ‘Orhangazi Alışveriş Festivali’ törenle start aldı.

Orhangazi’de Alışveriş Festivali

NEVZAT OKUMUŞ

 

‘Muhteşem Yüz Gün’ sloganıyla hazırlanan alışveriş festivalinin iki etap halinde 19 Mayıs tarihine kadar süreceğini belirten Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazililerin ilçe esnafından alışveriş yapma duyarlılıklarını arttırmak istediklerini ifade etti. 

Altyapı çalışmalarından mağdur olan esnafın da gönlünü de alan Başkan Çağlayan, “Esnafımız çok yakında rahatlayacak. İlçemiz otoyolla birlikte bölgenin cazibe merkezi haline gelecek. Orhangazi’de her şey daha mükemmel olacak” dedi. 

ESNAFA ÇAĞRI

Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer de, etkinliğe tüm esnafı katılmaya çağırdı. Ticaret ve Sanayi Odası adına konuşan Nursel Dilmaç da, festivalin amacının tüketimi teşvik olmadığını ifade etti. Halk ile esnafı kaynaştıracak  bir etkinlik olarak tanımladığı alışveriş festivalinin örnek bir etkinlik olacağına vurgu yapan Dilmaç, “Çarşı esnafımız ve vatandaşımız mutlu olacak” diye konuştu.

ÇEKİLİŞ YAPILACAK

İznik Mehteran Takımı ile folklor ekiplerinin gösterilerinin yer aldığı festivalin 28 Şubat’tan sonraki bölümünde, alışveriş fişleri ile alınan numaralarla çekiliş yapılacak ve iki araç talihlilerini 19 Mayıs’ta bulacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X