Orhangazi’de alt yapı çilesi bitiyor

Bursa’nın Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, alt ve üst yapı çalışmalarında sona geldiklerini söyledi.

Orhangazi’de alt yapı çilesi bitiyor

Başkan Çağlayan, Esnaf Kefalet Kooperatifi’nin mali genel kuruluna katıldı. Yıldız Düğün Salonu’ndaki mali genel kurulda konuşan Çağlayan, esnafın alt yapı çalışmalarından dolayı büyük sıkıntı yaşadığını bildiklerini, bu meseleyi bir an evvel çözeceklerini söyledi.

Çağlayan, Orhangazi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin kongresinin hayırlı olmasını dileyerek, “İki yıldır süren çalışmalarından dolayı esnafın bazı zorluklar çektiğinin farkındayız. Bu işin nihayetine geldik. Artık kaldırımları geniş, modern, elektrik hatlarının yer altına alındığı bir Orhangazi’de yaşayacağız. Kaldırımlar genişletilerek hem esnafımızın, hem de vatandaşlarımızın rahat alışveriş yapacakları bir şekilde inşa edilecek. Diğer yandan asfalt çalışmaları hava şartlarından dolayı dolayı durmuştu. Dün itibarı ile yeniden çalışmalara başladık. En kısa sürede üst yapı çalışmaları bitecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X