Orhangazi’de bayram hazırlığı

Orhangazi Belediyesi ilçe genelindeki birçok noktada asfalt çalışmasının yanı sıra parke döşemelerine bayram öncesi hız verdi.

Orhangazi’de bayram hazırlığı

Altyapının tamamlandığı bölgelerin tamamında sıcak asfalt çalışması yapılırken, belediye ekipleri bazı bölgelerde de satıh kaplama asfalt çalışması başlattı. Arapzade Mahallesi, Tekneliküp Camii ve Fındıklı yolu bağlantısı ile Nadır yolunda yapılan satıh kaplama çalışması Hürriyet Mahallesi’nde devam ediyor. 

Hürriyet Mahallesi’nde bir çok bölgede içme suyu çalışmalarının tamamlanmaması ve bu çalışmaların bayramdan sonra başlayacak olmasından dolayı, bölgede toz ve çamur oluşmaması için satıh kaplama asfaltlamalara geçildi. Hürriyet Mahallesinde başlatılan satıh kaplama çalışmalarının ise vatandaşların sıkıntısını çözmesi için geçici olarak yapıldığı kaydedildi. Öte yandan Hürriyet Mahallesi’nde bayramdan sonra da Büyükşehir Belediyesi’nin içme suyu çalışmalarına başlayacağı kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X