Orhangazi’de fetih şenlikleri sona erdi

Orhangazi Belediyesi’nin düzenlediği Orhangazi’nin Fethi ve Gazi Orhan Bey’i Anma Haftası etkinlikleri, Tozkoparan Caddesi’nde mehter, okçuluk takımı, atlı cirit ekipleri ve protokol üyelerinin katıldığı kortej yürüyüşü ve Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenen

Orhangazi’de fetih şenlikleri sona erdi

NEVZAT OKUMUŞ

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın izlediği final gecesi gerçekleştirildi. Gecede, çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verilirken, bir de konser yer aldı.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, bu yıl başlatılan etkinliklerin artık yıllar boyu devam etmesini dilerken,  Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz da etkinliklerden dolayı Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da, bu yıl ilk kez gerçekleştirdikleri Orhangazi’nin Fethi ve Gazi Orhan Bey’i Anma Haftası etkinliklerinin bir hafta sürdüğünü belirterek, “Her günü bir önceki günden daha dolu olan bir program düzenledik. Fethin bu yıl ilkiydi. Bugün ilçemize adını veren Gazi Orhan Bey’i daha iyi anlamak ve tanımak, bizim için neler ifade ettiğini daha iyi anlatmak için bu etkinliği gerçekleştirdik” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X