Orhangazi’de geri sayım

Yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzu tamamlandığında ilçedeki gençler spor yapmak için yeni bir tesise kavuşmuş olacak.

Orhangazi’de geri sayım

NEVZAT OKUMUŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin ile Orhangazi’ye gelen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın ev sahipliğinde Bursa AK Parti Milletvekili İsmail Aydın ve AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya ile birlikte ilçedeki spor yatırımlarını değerlendirdi. Konuklar daha sonra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatını gezerek bilgi aldılar.

BAŞKA YERE GİTMEYECEKLER

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ilçede yüzmeye ilgi duyan kişi sayısının oldukça fazla olduğunu belirterek, “Özellikle çocuklarımız yüzebilmek için Gemlik ya da Yalova’ya gitmek zorunda kalıyordu. Orhangazi’deki yarı olimpik yüzme havuzu tamamlandığında hemen yanı başlarında yüzme sporu yapabilecekleri bir tesis olacak” dedi. Milletvekili Hüseyin Şahin de spor yapan gençlerin desteklenmesi gerektiğini ifade ederek, “Bu yatırımlardan sonra 2020 olimpiyatlarında ülkemiz sporcularının dereceler kazanmasını bekliyoruz’” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X