Orhangazi’de göl sahiline yeni proje

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, göl sahil kenarının dizayn edilmesi projelendirilmesi işlemlerinin bittiğini söyledi.

Orhangazi’de göl sahiline yeni proje

İki ay içinde projenin ihalesi yapılmış olacağını ifade eden Çağlayan, sahil düzenlemeleri, diğer spor alanları ve gezinti alanları, botanik parkıyla birlikte yaklaşık 500 dönüme yakın bir alanın bölgeye kazandırılmış olacağını dile getirdi. Feribot seferleri ile birlikte İznik Gölü’nün Orhangazi halkı tarafından kullanılmaya başlandığını ifade eden Çağlayan, yeni projede sosyal tesisler, aqua park ve diğer tesislerinde olacağını söyledi. 

TERCİH EDİLEN BÖLGE OLACAK

Projenin hayata geçmesinden sonra Orhangazi’nin bölge için dinlenme, eğlence ve cazibe merkezi halini alacağını bildiren Çağlayan, “Yine gölde su sporları ile ilgili çalışmalar yürütülüyor. Bir taraftan yelkencilikle ilgili, diğer yandan da iki gün önce görüşmelerini yaptığımız kürek parkuru. Gürle Dağı’ndaki yamaç paraşütü tesislerinin de bunların bir bütünleyici unsur olduğunu düşündüğümüzde, bu bölge daha fazla tercih edilen bir bölge olacak” diye konuştu. 

HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Gençlerin bütün sosyal ihtiyaçlarını karşılayabildiği, bütün beklentilerin karşılandığı bir Orhangazi dizayn etmeye çalıştıklarını ifade eden Çağlayan, “Sosyal hayatın canlı tutulduğu bir Orhangazi hepimizin hayaliydi. Bu hayalimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. Arzu ettiğimiz, özlediğimiz, hayalini kurduğumuz Orhangazi’yi beraber inşa etme yolunda attığımız bu adımları daha da hızlandıracağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X