Orhangazi’de gol sesi çıkmadı: 0-0

Kırmızı siyahlılar, Diyarbekir karşısında beklenen performansı sergileyemeyince bir puana razı oldu.

Orhangazi’de gol sesi çıkmadı: 0-0

Nevzat OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta zirveyi yakından ilgilendiren maçta, kupa yorgunu Orhangazispor ile Diyarbekirspor arasındaki maçtan gol sesi çıkmadı. Grupta 2. ve 4. sıradaki iki takımın mücadelesi vasatı aşmazken, gol pozisyonları da azdı. 3 ve 5’te Burak’la rakip kaleyi yoklayan Orhangazi, 43’te Emirhan’ın ceza sahası içinde topu az farkla üstten auta göndermesiyle öne geçme şansını kullanamadı. İkinci yarıda her iki takım da defansı sağlama alan, kontra toplarla fırsat arayan bir oyun sergiledi. 64’te Diyarbekirli Tunç’un vuruşunda kaleci Gökhan gole izin vermedi. 88’de bu kez Gazi Burak’la fırsat bulsa da golle sonuçlandıramadı ve maç başladığı gibi golsüz sona erdi.

STAT: Orhangazi İlçe

HAKEMLER: Deniz Gültekin (***), Sebahattin Ayvazoğlugil (***), Hüseyin Aylak (***)

GOL: Yok

SARI KARTLAR: Gökhan Sipki, Burak (Orhangazi), Adem, Enis (Diyarbekir)

ORHANGAZİSPOR: Gökhan Konur (***), Metehan Yatkın (**), Murat (***), Abdülkerim (***), Emirhan (**) (Dk. 75 Can *), Gökhan Sipki (**), Gökhan Kaya (**), Serhat Maden (***), Metehan Andaç (**) (Dk. 80 Serhan), Yunus (**), Burak (***)

DİYARBEKİRSPOR: Onur (**), Erdinç (**), Barış (**) (Dk. 90+2 Umut), Adem (**), Enis (**), Tunç Murat (**), Serdar (***), Gökhan (**), İbrahim (**), Fahrettin (***), Mehmet (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X