Orhangazi’de iç ısıtan proje

Orhangazi Belediyesi, Yeniköy Mahallesi’nde yaşayan bir çiftin evini tepeden tırnağa yenileyerek kendilerine teslim etti.

Orhangazi’de iç ısıtan proje

NEVZAT OKUMUŞ

 

Sıcak Yuva Projesi kapsamında, bağ evinde yaşayan Şeref ve Mücevher Korkusuz çiftinin daha önce yıkılan evini yeniden inşa eden Orhangazi Belediyesi, 2 odası, mutfağı ve banyosu olan evin tüm eşyalarını da alarak kullanıma hazır hale getirdi. Korkusuz çiftine evlerini teslim eden Neşet Çağlayan, çiftin de ilk konuğu oldu. Yaşlı çift, kendilerine destek olan Orhangazi Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür etti. 

Sosyal belediyecilik kapsamında vatandaşların her sorununa yetişme gayreti içinde olduklarını belirten Neşet Çağlayan da, Sıcak Yuva Projesi’nin kapsamını genişletmek ve projeye hayırsever vatandaşları, işdamlarını ve sanayicileri de dahil etmek istediklerini ifade etti. Çağlayan, “Bu projeye destek olacak hayırsever vatandaşlarımızla birlikte evleri onarım bekleyen ailelerin yanında olacağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X