Orhangazi’de kıran kırana

Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) ve Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) tarafından düzenlenen 2015 TOSFED Rallikros Kupası’nda sezonun son 2 yarışı büyük heyecana sahne oldu.

Orhangazi’de kıran kırana

RECAİ UYSAL

2015 TOSFED Rallikros Kupası’nda sezonun son 2 yarışı, Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) ve Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) tarafından, İznik Gölü kenarında yer alan Orhangazi Rallikros Parkuru’nda düzenlendi. 3 ayrı kategoride İstanbul, Ankara, Bursa, Muğla ve Kuzey Kıbrıs’tan toplam 12 sporcunun mücadele ettiği TOSFED Rallikros Kupası büyük heyecana sahne oldu. Yağmur nedeniyle çamur deryasına dönen parkurda pilotlar zor anlar yaşarken, kategori 1’de Burak Başlık, kategori 2’de Hakan Ertarman ve kategori 3’te de Ömer Yıldız zirveyi bırakmadı. Nefes kesen yarışta kategori 1’de her iki yarışta da Bursalı Burak Başlık birinci, İstanbul’dan Gürkal Menderes ikinci olurken, Kategori 2’de ise her iki yarışta da yine Bursalı Hakan Ertarman birinciliği kaptırmadı.

ZİRVEYİ BIRAKMADILAR

Bu kategoride İstanbul’dan Halid Avdagiç ikincilikleri, Bursa’dan Birol Aral da üçüncülükleri elde eden sporcular oldular. Kategori 3’de ise günün en hızlı Kuzey Kıbrıs’tan katılan Ömer Yıldız’dı. Ankaralı Sinan Saatçi ikinciliklerin sahibi olurken, Bursalı Osman Uğur ilk yarışın, bir diğer Bursalı sürücü Rasim Saygın da ikinci yarışın üçüncüsü oldu.

Mahalli klasmanda ise ilk yarış birinci Onur Çelikyay, ikinci Furkan Paşalı ve üçüncü Bahadır Özcan sıralaması ile sona erdi. İkinci yarışta ise Uğur Çelikyay birinci, Bahadır Özcan ikinci ve Furkan Paşalı üçüncü sırada yer aldı. Yarışlar sonunda dereceye giren sürücülere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X