Orhangazi’de MOBESE çalışmaları başlıyor

Orhangazi’de iki yıl önce altyapı çalışmaları Orhangazi Belediyesi tarafından yapılan ve üstyapı için ihalesi gerçekleştirilen MOBESE çalışmaları başlıyor.

Orhangazi’de MOBESE çalışmaları başlıyor

NEVZAT OKUMUŞ

 

MOBESE sisteminin kamera ve diğer üstyapı çalışmalarını yapacak olan yüklenici firma yetkilileri Orhangazi’ye gelerek kameraların yerleştirileceği bölgeler ile ilgili tespit çalışması yaptı. 

İlçe genelinde 20 noktaya kurulacak olan MOBESE kameralarının 16’sı bölge izleme, 4 noktası plaka takip sistemini oluşturacak ve 20 farklı noktaya yaklaşık 60 kamera takılacak. 

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “Şehrimizin güvenliği için MOBESE sistemimizi önümüzdeki süreçte kurmuş olacağız. Üstlenici firmamıza yer teslimlerini gerçekleştirdik. Firma önümüzdeki günlerde çalışmalarına başlayacak. Orhangazi’de özellikle kent kimliğini kazandırabilmek için yoğun bir çalışma içindeyiz. Kent güvenliği için son derece önemli olan MOBESE yatırımı da kent kimliğinin kazandırılması ile ilgili tamamlayıcı bir çalışma olacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X