Orhangazi`de öncelik altyapı sorunlarında

Muhtarevi`nde geçen hafta biraraya gelerek `Sorunlarımız için muhatap bulamıyoruz` diyen Orhangazili mahalle muhtarlarını biraraya getiren Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, tek tek sorun dinledi.

Orhangazi`de öncelik altyapı sorunlarında
NEVZAT OKUMUŞ
 
Diyalogla sorunların çözümünden yana olduklarını belirten Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, muhatap bulamadıklarından yakınan muhtarlarla bir araya geldi. Siyasi bir cezalandırma ve ödüllendirme gibi bir algı olmamasını isteyen Başkan Çağlayan, muhtarların, kendilerine ulaşmada sıkıntı yaşamasını istemediklerini söyledi.
 
SORUNLARI DİNLEDİ
 
Yıllara göre ihmale uğrayan mahalleler bulunduğunu ifade eden Çağlayan, Belediye Başkan Yardımcıları Şemsi Kılıç, Necmettin Şahin, Aydın Sancar ve ilgili birim müdürleriyle birlikte 29 muhtarın sıkıntılarını dinledi. Özellikle altyapı sorunlarına öncelik verilmesini isteyen Çağlayan, 2015 yatırım programında öncelikli sorunlara yer verileceğini kaydetti.
 
Verilen hizmetlerin sadece Orhangazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilmediğine, Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ’nin de işin içinde olduğunu belirten Başkan Neşet Çağlayan, bazı muhtarların isteklerini yazılı olarak aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X