Orhangazi’de Ramazan hazırlığı

Orhangazi’de Belediyesi tarafından Ramazan ayında iftar çadırı kurulacak ve iftardan sonra da kurulacak Osmanlı Sokağı’nda çeşitli etkinlikler yapılacak.

Orhangazi’de Ramazan hazırlığı

NEVZAT OKUMUŞ

İftar Çadırı ile Osmanlı Sokağı’nda düzenleme çalışmaları ise devam ediyor. Hazırlık aşaması tamamlanan Ramazan Çadırı ile etkinliklerin yapılacağı Osmanlı Sokağı’ndaki inşa çalışmalarını inveleyen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ramazan ayı boyunca Ramazan Çadırı’nda günde 500 kişiye iftar verileceğini bildirdi. 

İHTİYAÇ SAHİPLERİ

Bununla birlikte Ramazan ayı boyunca halen günde 3 öğün yemek verdiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine de sıcak yemek dağıtımının devam edeceğini belirten Çağlayan, hergün 800 kişilik iftar yemeği menüsü olacağını söyledi. Ramazan ayının ruhuna ve maneviyatına uygun etkinlikler de planladıklarını belirten Çağlayan, “Kurduğumuz Osmanlı Sokağı’nda esnafımız ve STK temsilcilerimiz için yer tahsis ettik. Buralarda açılacak stantların yanı sıra, her akşam düzenleyeceğimiz etkinliklerle vatandaşlarımıza eski Ramazanları yaşatmayı planlıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X