Orhangazi’de şov bitti

İznik Gölü kenarındaki parkurda gerçekleştirilen Türkiye Rallikros Şampiyonası’nın 3, 4 ve 5. ayak yarışları nefes kesti.

Orhangazi’de şov bitti

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun (TOSFED) faaliyet takviminde yer alan Türkiye Rallikros Şampiyonası’nın 3, 4 ve 5. ayak yarışları Bursa’da yapıldı. Haftasonunda İznik Gölü Orhangazi sahilindeki parkurda, Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK), Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) ve Ege Otomobil Sporları Kulübü’nün (EOSK) ortak organizasyonuyla yapılan yarışlar, ulusal ve mahalli olarak iki ayrı klasmanda düzenlendi. 

3 KATEGORİDE YAPILDI

Bin 100 metre uzunluğundaki toprak zeminli ralli kros pistinde sıralama-yarı final-final sıralaması ile koşulan yarışlar, otomobillerin motor hacimleri ve tadilatlarına göre 3 ayrı kategoride değerlendirildi. Nefes kesen yarışlar sonunda dereceye girenlere kupaları düzenlenen törenle verildi.

İskele Pub’da düzenlenen ödül törenine Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, Belediye Başkan yardımcısı Necmettin Şahin, Meclis üyeleri Turgay Peker ve Serkan Ateş ile BOSSEK Başkanı Atilla Beyhan da katıldı. Yarışmada derece alanlara kupalarını protokol üyeleri verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X