Orhangazi’de yaşam kalitesi artıyor

Orhangazi’de düzenlenen iftar programında vatandaşlarla biraraya gelen Altepe, ilçede tamamlanan, devam eden ve projelendirilenlerle birlikte 225 milyon liralık yatırım yapmış olacaklarını söyledi.

Orhangazi’de yaşam kalitesi artıyor

NEVZAT OKUMUŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Orhangazi’de düzenlenen iftar programında Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile ilçe protokolü ve vatandaşlar biraraya geldi. İftar programına Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve vatandaşlar katıldı. 

Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımdan spora, altyapıdan kırsal kalkınmaya kadar her alanda Orhangazi’nin yanında olduğunu ifade eden Altepe, Orhangazi’de tamamlanan, devam eden ve projelendirilenlerle birlikte 225 milyon liralık yatırım yapmış olacaklarını kaydetti. Altepe, ilçedeki yaşam kalitesinin de giderek arttığını söyledi.

225 MİLYON TL YATIRIM

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Altyapı ve üst yapısıyla kent merkezinde her alanda büyük yatırımlar var. Orhangazi, çağdaş kent olma yolunda hızla ilerliyor. Büyükşehir olarak sadece altyapı için 83 milyon TL’lik yatırımı tamamladık. Projelendirilen ve devam eden çalışmalarla altyapı yatırımı 155 milyon TL’yi buluyor. Bunun yanında tarlalara giden yollara kadar çalışıyoruz. Yol yatırımlarımız ise 26 milyon TL’yi geçti. Kongre Kültür Merkezi için gerekli kamulaştırmayı yaptık. Burada da kamulaştırmaya 15 milyon lira harcadık. Tüm bunlar ve yapacaklarımızla birlikte 225 milyon TL’lik yatırım oluyor. Bu hizmetler sadece Orhangazi Belediyesi ile 100 yıl geçse olmaz. Bunun için sistem değişti. Şimdi el ele gönül gönülde Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyemiz, kaymakamlığımız, kurumlarımız her alanda gerekli yatırımları yapıyoruz” şeklinde konuştu.

EKSİKLER TAMAMLANIYOR

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da, “Orhangazi kabuğunu kırıyor. Her geçen gün eksikliklerini tamamlayan, geleceğe bakış açısında yeni hedefler koyup ulaşma noktasında üstün gayret sarfeden bir ilçe oldu. Bu yolda 3 yıl boyunca bizden yardım desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi ifade ediyorum. Devasa projeler adım adım ilerliyor. Bir çoğu başladı, bir çocuğunun hazırlık aşamaları tamamlanmak üzere. İnşallah vaat ettiğimiz güzel yatırım ve hizmetlerin tamamının tahakkuk ettiği bir dönemi geride bırakmış olacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X