Orhangazi’den bir ilk

Orhangazi Belediyesi Gürcistan’da bir ilk olarak Orhangazili Hayırsever işadamlarının katkıları ile Gürcistan’da Batum dışında bir kentte ilk kez toplu iftar organizasyonu gerçekleştirdi.

Orhangazi’den bir ilk

Orhangazi Belediyesi Başkan Neşet Çağlayan, 24. Dönem Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve beraberindeki heyet ile Orhangazi’nin kardeş şehir olan Batum’un Khulo İlçesi Belediyesini ve Müftülüğünü ziyaret etti. Khulo Belediye Başkanı Nodar Mikeladze ve İlçe Müftüsü Aslan Abaşidze ile bir araya gelen Çağlayan, kendisini konuk eden başkan ve müftüye plaket takdiminde bulundu.

Batum’un Khulo ilçesinde ilk defa bir iftar organizasyonu düzenlendi. Khulo Belediye Başkanı Nodar Mikaladze ve Khulo Müftüsü Aslan Abaşidze’nin yanı sıra bölgede yaşayan 750’nin üzerinde müslüman iftar organizasyonuna büyük ilgi gösterdi. Khulo Müftüsünün duası ile son bulan iftar programı sonrasında Belediye Başkanı Neşet Çağlayan katılımcılarla sohbet etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X