Orhangazi’den çifte imza

Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen kırmızı siyahlılar kadrosunu Mehmet Albayrak ve Gökhan Öztürk ile güçlendirdi.

Orhangazi’den çifte imza

NEVZAT OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizden Orhangazispor’da güçlü kadro çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kırmızı siyahlılar son olarak Çorluspor’da forma giyen 21 yaşındaki stoper Mehmet Albayrak ve Darıca Gençlerbirliği’den 24 yaşındaki kanat oyuncusu Gökhan Öztürk ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Cem Kapitan,’ Geçen sezon yapılan hatalar bir daha tekrarlanmayacak. Yeni sezonda herkesin futboluyla konuşacağı bir Orhangazispor yaratacağız’ dedi.

KAMP ERZURUM’DA

Orhangazispor’un 2016-2017 sezonu hazırlık programı da belli oldu. Teknik Direktör Tuğrul Metin ile bir araya gelen kırmızı siyahlı yönetim ilk olarak 17 Temmuz’da kendi tesislerinde toplanma kararı aldı. 23 Temmuz’a kadar kendi tesislerinde ilk çalışmalarını gerçekleştirecek Orhangazispor, 24 Temmuz’da ise Erzurum Palandöken’e kampa gidecek. 

Palandöken’de 4 Ağustos’a kadar kamp yapacak kırmızı siyahlılar 6-17 Ağustos’ta yine kendi tesislerinde kampa girerek son çalışmalarını gerçekleştirecek. Orhangazispor 20 Ağustos’ta ise normal lig programına girecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X