Orhangazi’den son dakika bombaları

Kırmızı siyahlılar, Sultanbeyli Belediyeli 22 yaşındaki santrafor Melih Rahman Nişancı’yı, Sancaktepe Belediye’den 27 yaşındaki santrafor Serdar Gökkaya’yı, Darıca Gençlerbirliği takımından 19 yaşındaki genç sol kanat oyuncusu Yasir Akan’ı transfer etti.

Orhangazi’den son dakika bombaları

Nevzat Okumuş

Spor Toto 3.lig 3.Grup’ta yer alan temsilcimiz Orhangazispor, transferin son dakikalarında kadrosuna üç isim daha ekledi. Forvet oyuncusu Ahmet Güven’in takımdan ayrılmasından sonra forvet arayışlarını sürdüren Orhangazispor, Sultanbeyli Belediyespor’dan 22 yaşındaki santrafor Melih Rahman Nişancı’yı, Sancaktepe Belediyespor’dan 27 yaşındaki santrafor Serdar Gökkaya’yı, Darıca Gençlerbirliği takımından 19 yaşındaki genç sol kanat oyuncusu Yasir Akan’ı kırmızı siyahlı renklere bir yıllığına bağladı. 

Hedeflerimiz var

Teknik Direktör Tuğrul Metin, son transferlerin takımdaki eksik yönlerini tamamladığını, takıma katkı vereceklerine inandığını söyledi. 12 Bingölspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirten Metih hoca, ‘Ligin ilk maçı için çok iyi hazırlanıyoruz. Hem kupada, hem ligde başarı için çaba göstereceğiz. Son transferlerimizde takıma katıldı. Uyum sürecini en yakın zamanda aşacağız’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X