Orhangazili kadınlar, bir araya geldi

Orhangazi Belediyesi tarafından düzenlenen kadınlar matinesinde, Orhangazili kadınlar gönüllerince eğlendi.

Orhangazili kadınlar, bir araya geldi

Sakallı Düğün Salonu’nda düzenlenen programa yüzlerce kadın katıldı.

İlçe protokolünün eşlerinin de katıldığı programın açılış bölümünde Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan yardımcıları Şemsi Kılıç, Necmettin Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya da yer aldı. 

Kadınların en önemli varlıklar olduğunu ifade eden Çağlayan, “Kadınlar, gerek inancımız gerekse toplumsal anlayışımız gereği özeldir. Toplumun yüzde 50’sini oluşturan, cennet ayaklarının altına serilen bir varlığa hitap etmek kolay olmuyor. Kadınların toplum için ne anlam ifade ettiğini kelimelere sığdırmak da ancak saygısızlık olur. Bir iki yıldır büyük zorluklar çektiğinizi biliyorum. Tozdan, çamurdan çile çektiniz. Pencerenizi açamadınız, çamaşır asamadınız. Daha önce Mart sonu diye planlamıştık, ancak maşallah yağmur açısından bereketli günler geçirdik. Bu nedenle Mart sonu olmasa bile Nisan ortasında artık bu çile bitiyor. Bizlerin görevi ailelerinizle birlikte gönül rahatlığıyla yaşayabileceğini bir Orhangazi oluşturmak. Yeni yolları, caddeleri, gölüyle sadece anneler günü, kadınlar günü değil yılın 365 günü size adanmış bir Orhangazi’de yaşamak dileğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün kutlu olmasını diliyorum” dedi.

Bursalı Roman orkestrasının sahne aldığı kadınlar matinesinde davetliler gönüllerince eğlendi. Programa katılan bayanlara karanfil ve günün anısına hediyeler verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X