Orhangazili öğrencilerden örnek davranış

Orhangazi Öğretmen Eyüp Topçu Anadolu Lisesi öğrencileri, Çanakkale gezisi sırasında sokakta buldukları 10 bin doları emniyet yetkililerine teslim ederek örnek bir davranış sergilediler.

Orhangazili öğrencilerden örnek davranış

Okul kulübünün Müdür Yardımcısı Salih Şahinoğlu’nun kafile başkanlığında düzenlenen Çanakkale Gezi’sinde Ayşenur Öztürk, Selin Öztürk, Ceren Çetin ve Cansel Turan adlı öğrenciler yolda buldukları yüklü miktarda parayı (10.000 dolar) emniyet mensuplarına teslim ederek erdemli bir davranış sergilediler. Okulda düzenlenen kutlamada okul müdürü Bilal Kuzu, sergiledikleri örnek davranıştan dolayı öğrencileri kutlayarak onur belgesi, öğrencilerin velilerine de teşekkür plâketi verdi.

Öte yandan 10 bin Dolar bularak emniyet yetkililerine teslim eden öğrenciler arasında yer alan Ayşenur Öztürk, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinciliği elde etmiş ve programda kompozisyonunu da okumuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X