Orhangazispor bir üst tura yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası ikinci turunda kendi evinde PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’u konuk eden Orhangazispor, 90. dakikada Hasan Kul’un 30 metreden attığı golle 1-0 kazanarak üst tura çıktı.

Orhangazispor bir üst tura yükseldi

Orhangazi İlçe Stadyumu’nda oynanan maçın başından sonuna kadar Yeni Malatyaspor’a pozisyon vermeyen Orhangazispor, 90. dakikada Hasan Kul’un 30 metreden attığı golle maçı 1-0 kazanmayı bildi.

Özgür Sapin, Emre Ajun ve Mehmet Özkan üçlüsünün yönettiği maçta, Orhangazispor sahaya, Gökhan Konur, Metehan Yatkın, Murat Tan, Abdülkerim, Gökhan Sipki, Gökhan Kaya, Serhat Maden, Hasan Kul, Ceyhun, Burak ve Can Parlayan ilk on biriyle çıktı. Orhangazispor karşısında pek varlık gösteremeyen Yeni Malatyaspor ise sahaya Emre, Kamil, İrfan, Musa Sinan, Sadık, Goznalo Daiman Godoy Silva, Vedat, Hüseyin, Osman, Azad ve Yakup ilk on biriyle çıktı. Maçta Orhgazispor’dan Gökhan Sipki ve Hasan Kul sarı kart görürken, Yeni Malatyaspor’dan ise Osman Fırat ve Azubuike sarı kartla cezalandırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X