Orhangazispor çağ atlayacak

Kırmızı siyahlıların yeni Teknik Direktörü Tuğrul Metin, ‘Başarıya aç ve genç bir takım yaratma peşindeyiz. Tesislerimizdeki çim saha yenilenmeli ve acilen fitness salonu inşa etmeliyiz’ dedi.

Orhangazispor çağ atlayacak

NEVZAT OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizden Orhangazispor’un yeni Teknik Direktörü Tuğrul Metin, göreve başlamasının ardından ilk röportajını OLAY Spor’a verdi. İlk olarak kırmızı siyahlıların transferlerine değinen Metin, ‘İç transfer ve dış transferde görüşmelerimiz hızla sürüyor. Hareketli bir süreç geçiyoruz. Kulübümüzün bütçe olanaklarına uygun, başarıya aç, genç ve mücadeleci isimler arasına deneyimli ağabeyleri de alarak bir takım oluşturmak istiyoruz’ diye konuştu.

18 TEMMUZ’DA PALANDAKÖN’DE

Tuğrul Metin, Orhangazispor’un ne zaman sahaya ineceğini de açıkladı. Metin, ‘Henüz açıklanmadı ama tahminlerime göre 2016-2017 sezonu 4 Eylül’de start alacak. Aşağı yukarı 40 günlük bir zaman var. Biz 18 Temmuz’da Erzurum Palandöken Tesisleri’nde topbaşı yapacağız. Bu zamana kadar transferleri bitirerek tam kadro çalışmak istiyoruz. Ayrıca bence en önemli noktalardan biri de kendi tesislerimiz. Çim antrenman sahamızın bakıma ihtiyacı var ve acilen form için bir fitness salonu yapmalıyız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X