Orhangazispor galibiyeti unuttu: 1-1

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Orhangazispor deplasmanda karşılaştığı zayıf rakibi Maltepespor ile 1-1 berabere kaldı.

Orhangazispor galibiyeti unuttu: 1-1

Maça iyi başlayan taraf ev sahibi oldu ve henüz 13. dakikada Hacı Ömer ile 1-0 öne geçti. Kırmızı siyahlılar bu gole 19’da Uğur Adem ile cevap verdi ve durumu 1-1’e getirdi. Kalan dakikalarda iki takımda başka gol bulamayınca mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Orhangazispor’un ligdeki 3 puan hasreti tam 10 maça yükseldi.

STAT: Hasan Polat

HAKEMLER: Enez Kaplan (**), Mehmet Uğur Alptekin (**), Halil Kurt (**)

GOLLER: Dk.13 Hacı Ömer (Maltepe), Dk.19 Uğur Adem (Orhangazi)

MALTEPESPOR: Emre Aydın (**), Hüseyin (**) (Dk.82 Sertaç), Hikmet (**) (Dk.61 Kerim *), Hasan (**), Muzaffer (**), Eren (**), Emre Avcı (**), Samet (**), Savaş (**), Tugay (**), Hacı Ömer (***)

ORHANGAZİSPOR: Mehmet Dönmezdemir (**), Uğur Adem (***), Muhammet (**), Yunus (**), Mehmet Albayrak (*), Yasin (*) (Dk.83 Salih), Mehmet Ayaz (**), Yusuf (**), Ömer (*) (Dk.75 Sedat *), Erkut (**) (Dk.89 Murat), Volkan (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X