Orhangazispor Pilot’a hazır!

Kırmızı siyahlılar, takımdan ayrılmak isteyen kaleci Yavuz Eraydın’ın katılmadığı antrenmanı eğlenceli tamamlarken, bugün oynanacak Yeşil Bursa maçına hazır göründü.

Orhangazispor Pilot’a hazır!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta ikinci yarıya iddialı bir şekilde hazırlanan Orhangazispor’da hazırlıklar kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürüyor. Kırmızı siyahlılar dün Pro Lisans kursunda olan Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak’ın yerine Yardımcı Antrenör Murat Alemdar ile Kaleci Antrenörü Serhat Öncü nezaretinde neşeli bir antrenman yaptı. Orhangazispor ikinci yarı hazırlıklarının ilk ciddi sınavında bugün Yeşil Bursa ile saat 13.30’da Minareli Çavuş Tesisleri’nde karşılaşacak.

YAVUZ DERTLİ!

Orhangazispor yönetimi ile anlaşmazlığa düşen tecrübeli kaleci Yavuz Eraydın, OLAY Spor’a yaptığı açıklamada oldukça dertliydi. Yavuz, “Yönetim kurulu ile ilk yaptığımız toplantıda ayrılmama izin verdiler. Ancak daha sonrasında ise tersi bir tutum tavır aldılar ve Sakaryaspor’a gitmeme izin vermediler. Ben şu an Sakaryaspor ile anlaşmış bulunuyorum izin verilirse imza atacağım” diye konuştu. Yavuz Eraydın’ın takımdan ayrılmasına Teknik Direktör Nevzat Dinbudak’ın karşı çıktığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X