Orhangazispor şaha kalktı!

Kırmızı siyahlılarda yeni Başkan Cem Kapitan, ’45 günde 270 bin TL harcayarak hem eskiye dair borç bırakmadık hem de gelecek adına güzel transferler yaptık’ diye konuştu.

Orhangazispor şaha kalktı!

NEVZAT OKUMUŞ

3. Lig ekiplerinden Orhangazispor’da 17 Mayıs’ta yapılan genel kurulda Başkanlığa seçilen Cem Kapitan, görev süresince geçen zamanı değerlendirdi.

Kapitan, ‘Göreve geldikten sonra ilk olarak Tuğrul Metin ile anlaşarak teknik direktör meselesini çözdük. Geçen sezondan kalan 170 bin TL’lik futbolcu ödemelerini yaptık ve kulübümüzden alacağı olan hiçbir futbolcumuz kalmadı. 4 sezon önceden 2 futbolcunun artık icralık olan 72 bin TL borcunu da kapattık. 45 günlük süreçte yeni transferlerle birlikte 270 bin TL civarı bir para harcayarak hem kulübü düzlüğe çıkardık hem de gelecek adına güçlendik. Bu konuda tüm ilçe halkının, işadamlarımızın ve taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. El birliği ile bu sezon özlenen başarıları yakalayacağımıza inanıyorum’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X