Orhangazispor’da bayram havası

Tuğrul Metin, Başkent’te Adliyespor karşısında haklı bir galibiyet alarak liderliğe yükseldiklerini, Bergama Belediyespor’u da yenmek istediklerini söyledi.

Orhangazispor’da bayram havası

Nevzat OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig, 3. Grup’ta liderlik koltuğuna oturan Orhangazispor’un taraftarı adeta bayram yapıyor. Bugüne oynadığı maçlarda seyircinin beğenisini kazanan kırmızı siyahlı takım, dört maçta topladığı 12 puan ve 9 gol averajıyla hafta sonunda Bergama Belediyespor maçına çıkacak. Teknik Direktör Tuğrul Metin, ligi maç maç değerlendirdiklerini belirterek, Adliyespor’u da iyi analiz ettiklerini ve bunun sonucunu da sahada aldıklarını söyledi.

EKSİK YOK

Adliyespor deplasman maçında pozisyon üreten taraf olduklarını söyleyen Metin, “İlk yarıda iki net gol pozisyonundan yararlanamadık. 2. yarı hakemin taraflı yönetimine karşılık, direncimiz, fiziksel gücümüz ve kazanma hırsımız maç sonuna kadar sürdü. Son dakikalarda gol bulmamız da bunun göstergesi. İyi bir maç çıkardık, hak ettiğimiz üç puanı aldık. Taraftarımızı Bergama maçın da da arkamızda görmek istiyoruz” dedi. Hazırlıklara bugün başlayacak olan Orhangazisporda cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X